Egyszerűen rögzíthető a kerékpárszállító vonóhorogra

Kerékpárszállító vonóhorogra

Kerékpárszállító vonóhorogra

Egy darabig nagy élmény a környéken bringázgatni, de egy idő után már meg lehet unni a tájat. Jólesne új utat felfedezni, más tájakat is megcsodálni, persze nem egyedül, hanem az ismerősökkel vagy a család többi tagjával. A kerékpárszállító vonóhorogra tervezett változatával ennek nincs semmi akadálya.

De miért jobb ez, mint a tetőre rögzíthető változat? Egyszerűbb a felszerelése, nem kell nyújtózkodni, amíg rögzítjük. Arról nem is beszélve, hogy a bringákat is sokkal könnyebb feltenni a kerékpárszállító vonóhorogra készült változatára.

Nem jár mindenki pehelykönnyű országúti gépekkel, amiket egy újjal is meg lehet emelni. Egy e-bike villanymotorja és akkuja alaposan megnöveli a bringák súlyát, amelyek ezáltal elérhetik a 25 kg. 3-4 ilyet feltenni és leemelni elég megerőltető.

Viszont a kerékpárszállító vonóhorogra szerelhető modelljével már sokkal könnyebb dolgunk lesz. Természetesen nem maradt le róla a világítás sem és rendszámtábla tartóval is el van látva. Az úton nem kell aggódnunk a lefelé nyúló faágak miatt, amelyek beleakadhatnának a bringákba, hogyha a tetőn lennének.