Postai doboz az egyszerű és megbízható szállításért

postai doboz

Postai doboz

A különféle küldemények esetében fontos, hogy épségben érkezzenek meg a címzetthez. A postai doboz kifejezetten kézbesítendő csomagok biztonságos szállítására lett kialakítva. Ebből kifolyólag kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb csomagok feladására, és postán vagy futárszolgálatok által történő szállítására. Anyaga erős hullámkarton, amelyen a megfelelő záráshoz szükséges ragasztócsíkot találhat.

A postai doboz kialakításakor a fogadóra is gondoltak, ellátták ugyanis a nyitáshoz szükséges könnyítéssel is. Ezen felül, a belső felületén egy kisebb zseb van kialakítva, amely tökéletesen alkalmas bármilyen boríték elhelyezésére. Ezáltal a csomag mellé egyszerűen és gyűrődés mentesen küldhet számlát, leírást vagy akár egy kedves üzenetet is.

A hajtogatása pofonegyszerű, de szükség esetén találhat hozzá bemutató videót az interneten. A csomagolástechnikai üzletek postai doboz kínálatában többnyire különböző méretekkel találkozhat, amelyet célszerű a feladni kívánt tárgy méretéhez igazítva kiválasztani. Áruk értelemszerűen a méretüktől függően változik, de darabár tekintetében nem kell nagy összegekkel számolnia.