Oktatás

Felkészülés az angol alapfokú nyelvvizsgára

Angol alapfokú nyelvvizsga

Ha anyanyelve mellett valamilyen idegen nyelvet is szeretne elsajátítani, akkor érdemes az angolt választani, hiszen az a legáltalánosabban használt és ismert világszerte. Hogyha nyelvtudását dokumentummal is szeretné alátámasztani, akkor szükség van valamilyen típusú nyelvvizsgára. A nyelvtanulási folyamat kezdetén az angol alapfokú nyelvvizsga a legideálisabb. Aki ezt megszerzi, az bizonyítja, hogy önálló nyelvhasználó, vagyis utazások során a legtöbb helyzetben feltalálja magát, egyszerű kifejezésekkel, mondatokkal önállóan ki tudja fejezni magát. Olvasd Tovább

GKI vizsga – mikor, ha nem most?

GKI vizsga a tehergépjármű-vezetők részére

GKI vizsga a tehergépjármű-vezetők részére

Mikor szerezte Ön meg a gépjárművezetéshez szükséges okmányokat? Ha már régebben volt ez az időpont, akkor feltétlenül figyeljen oda, mert a GKI vizsga letétele ötévente kötelező! Nemcsak egy formális előírásról van szó, hanem bizony egy komoly dologról, hiszen létfontosságú, hogy a vezetők tisztában legyenek a biztonságos közlekedés alapszabályaival.

Aki nem tudja ezeket az előírásokat, az könnyen bajba kerülhet és akár maradandó sérüléseket is szerezhet vagy a legrosszabb esetben életét is veszítheti. Éppen ezért nem ajánlatos félvállról venni a GKI vizsgát!

Olvasd Tovább