Építkezés

Sík felszínen használhatóak a gurulós állványok

Strapabíró állványok

Strapabíró állványok

Tisztában van azzal, hogyha építkezésbe vagy bármilyen házfelújításba kezd, akkor a felelősségei között szerepel a mestereinek a biztonsága is? Az egyik legpraktikusabb megoldás ilyenkor, ami szóba jöhet, a könnyedén mozgatható gurulós állványok. A Stabil Építő Kft. nem csupán ezen szerkezetek összeállításával és szétszerelésével foglalkozik, hanem a bérbeadásukkal is.

Mindenképpen érdemes lehet kikérnie a szakértői tanácsokat, hiszen közel sem biztos, hogy a stabilepito.hu honlapon talált leírások alapján önállóan tudna dönteni arról, hogy milyen állványrendszerre volna szüksége.

Olvasd Tovább

Guruló állványok az ipari építkezés világában

Guruló állványok

Egy ipari méretű építkezési vállalat vezető személyiségeként nyomatékosan megfontolt, reális előnyökkel bíró döntéseket kell hoznia nap mint nap.

A teher és a felelősség óriási, ezért válassza a Stabil Építő Kft. által kínált guruló állványok utánozhatatlan segítségét, hogy látványosan csökkenő tendenciát érjen el a havi kiadások összegzése során. A fent említett elhatározás logikája valójában játszid könnyedséggel áttekinthető.

Olvasd Tovább

Egyszerű használni a könnyűszerkezetes ház kalkulátort

Könnyűszerkezetes ház kalkulátor

Már az építkezési folyamatok kezdetén jól jöhet egy olyan átlátható rendszer, aminek a segítségével könnyen kiszámíthatja a munkafolyamatok lehetséges jövőbeni költségeit.

A könnyűszerkezetes ház kalkulátor eloszlatja a homályos részeket, ráadásul rendkívül felhasználóbarát, így nem is kell néhány percnél többet szentelnie rá, hogy kiszámolja a végső összeget. Ha a könnyűszerkezetes ház mellett teszi le a voksát, választhat a szerkezet-, fél- és kulcsrakész állapotú épületek közül.

Olvasd Tovább

A betonkerítés gyorsan megvehető

Betonkerítés

Nem feltétlenül muszáj a nulláról indulnia, ha kerítést szeretne építtetni. Az interneten is nézelődhet, hiszen elemenként is megrendelheti a szükséges alapanyagokat. A betonkerítés 3-6 darab panel összeállítását igényli.

Nem okoz komoly fejtörést a megépítése. Szükség lesz hozzá néhány oszlopra, illetve fedkőre is. Az alapozás sem maradhat el, mivel az eredmény így lesz igazán tartós. Remekül ellenáll az időjárás viszontagságainak. Bár a betonkerítés nem drága, ennek ellenére mégis nagy értéket képvisel. Olvasd Tovább

A 3×9 fokos létra ipari használatra

3×9 fokos létra

A családi házban élők jól tudják, hogy a kertben a gyümölcsök szüretelésekor milyen nélkülözhetetlen a megfelelő létra használata.

A piacon többféle típusú és méretű kapható, amelyek között a 3×9 fokos létra nagyon hasznos a magasba felérni vágyóknak. A rendkívüli variálhatóságának köszönhetően, praktikus választás nemcsak a háztartásoknak, de akár a kisebb cégeknek is. A könnyű, alumíniumötvözet szerkezetének köszönhetően, még a nagyobb mérete ellenére is könnyen mozgatható. Olvasd Tovább

Hasznos ajtó szellőző a szoba nyílászáróira

Ajtó szellőző

Ajtó szellőző

Mindenki nagyon jól tudja, hogy az egészséges otthoni környezet kialakításához nélkülözhetetlen a szellőztetés. Ezért a szorgos házigazdák buzgón nyitogatják időnként az ablakokat, de azt is tudni kell, hogy egy ajtó szellőző szintén rengeteget segíthet a levegőáramlás megvalósításában.

Például a nedves helyiségek, a fürdőszobák vagy az a szoba ahol szárítani szoktak, sokkal hamarabb szellőznek át, ha egy ilyen is be van építve az ajtóba. Ugyanakkor, vannak olyan légkondicionálók, amelyekhez elengedhetetlen a friss levegő biztosítására, hiszen működésükkel vákuumot generálnak a szobában, ez pedig meghibásodáshoz vezethet. Olvasd Tovább

Budapest kerületeibe rendelhető konténer

Budapest városrészeibe konténer rendelés 0-24 órában

Budapest városrészeibe konténer rendelés 0-24 órában

Konténeres sitszállítás Budapest területén igényelhető szolgáltatás. Az építkezési törmelékeket, különböző hulladékokat kényelmesen és gyorsan el lehet így szállítani. A szemét a megfelelő telephelyre kerül. Budapest városrészeibe konténer rendelés 0-24 órában igényelhető, akár online, akár telefonon. Az előzetes egyeztetést követően, pontos árat kaphatunk a rendelésről. A konténeres sittszállítás Budapest városában problémamentesen történik. A területfoglalási engedélyről a megrendelőnek kell gondoskodnia.
Olvasd Tovább

Melyek a betonkerítés előnyei?

betonkerítés

betonkerítés

A betonból készült kerítés rendkívül sok előnnyel rendelkezik. Mivel számtalan variációban és mintázatban igényelhető, így a tervezésénél csak egy kis fantáziára van szükségünk és a többi magától megoldódik. A betonkerítés többéves garanciával rendelkezik, nem kell karbantartani és nem igényel semmiféle utólagos kezelést sem. Rendkívüli ár-érték aránnyal rendelkezik, így bárki meg tudja magának engedni, hiszen olcsóbb, mintha más alapanyagból készítenénk el a kerítést. Kérjünk egy felmérést, ahol pontos képet tudunk kapni a költségekről.
Olvasd Tovább

Ledekkel megvilágított beltéri ajtó

 beltéri ajtó

beltéri ajtó

Sokan nem is gondolnák, hogy a megfelelő ajtó kiválasztása igenis komoly feladat, hiszen nagyban meghatározza otthonunk jellemét. A beltéri térelválasztók fontos szerepet töltenek be, így lényeges, hogy az ajtó kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezzen. Különleges, egyedi megjelenésű beltéri ajtó széles választékával találkozhatunk az Imodifa weboldalra kattintva. A minőségi alapanyagból készült nyílászáró árban megfizethető. Az üvegezés mellett, LED megvilágítással is kérhető.
Olvasd Tovább

Egyre többen döntenek a fűtőszőnyeg mellett

fűtőszőnyeg

fűtőszőnyeg

Miért annyira népszerű a padlófűtés? A válasz egyszerű! Ezentúl nem kell a hideg burkolaton járkálni és ott ahol kisgyermek van, még inkább fontossá válik a beszerelése. Akkor is célszerű, ha nagy beltéri magassággal rendelkezünk, hiszen a klasszikus fűtés értelmébe, a plafon körül 5 fokkal mindig melegebb van, mint a padló szintjén. A fűtőszőnyeg beszerelését szakemberre kell bízni, hiszen csak így lehetünk abban biztosak, hogy az hatékonyan fog működni. Az elektromos fűtőszőnyeg ideális megoldást tud nyújtani azok számára, akiknek fontos, hogy komfortosan érezzék magukat.
Olvasd Tovább