Szélvédő javítás 1 órán belül

Szélvédő javítás

Mi a teendő abban az esetben, ha egy felpattanó kavics apró repedést okoz a szélvédőn? Ilyenkor álljon félre és sürgősen tárcsázza a +36 70 610 8427-es számot! A szélvédő javítás mesterei azonnal kocsiba pattannak és a helyszínre sietnek.

A megérkezésükig takarja le sérülés helyét annak érdekében, hogy lehetőleg ne menjen bele sok szennyeződés! A szakemberek a helyszíni felmérést követően elmondják, hogy körülbelül mennyibe kerül majd a szélvédő javítás. Az árak 4 ezer forintnál kezdődnek.

Körülbelül egy szűk félórát kell rászánni az üveg helyrehozására. A renoválást követően már nem kell attól félni, hogy teljes cserére lesz szükség. A repedés szinte nyom nélkül eltűnik.

A szakemberek 100 százalékos pénz visszafizetési garanciát vállalnak elégedetlenség esetén. Azonban, ennek a lehetőségnek a kihasználására soha nincs szükség, hiszen az ügyfeleknek mindig tetszik a végeredmény. A szélvédő javítás Budapest városában igényelhető. Színezett üveg, illetve fűtőszálas szélvédő esetén is igénybe vehető a szolgáltatás.

Print Friendly, PDF & Email