Mi a finn szauna lényege?

Szaunák akciós áron

jobb közérzet érdekében érdemes rendszeresen szaunázni. A finn szauna rendelés alkalmával válasszuk ki a tetszőlegest kabint, ami megfelel minden igényünknek!

Akár egy többszemélyes változatot is be lehet szerezni, hogyha van hozzá elegendő hely. Így szép lassan felülkerekedhetünk a hétköznapok stresszes helyzetein, mivel segít a testi-lelki harmónia kialakításában. Ez valóban bevált módszer, aminek a hatására nem kell napokat-heteket várni, mivel a finn szauna használata után felfrissülve fogunk kilépni a kabinból.

A szaunák ezen változatában a levegő melegszik fel. Érdemes előbb szép lassan hozzászoktatni a szervezetet a hirtelen hőhatáshoz. Aki ezután kibír egy hideg zuhanyt, az átélheti, hogy milyen az igazi felfrissülés.

Az infraszaunában már más a helyzet, mint a finn szauna kabinjában, ott ugyanis nem a levegő melegszik fel, hanem a bent lévők bőre, a mélyreható sugaraknak köszönhetően. A weboldalon a finn szauna helyes használatáról további érdekességeket és hasznos tippeket lehet olvasni.