Éjszakai étrendkiegészítők a pihentető alvásért

Éjszakai étrendkiegészítők a pihentető alvásért

Éjszakai étrendkiegészítők a pihentető alvásért

Az egészséges táplálkozás sajnos ma igen nehéz feladat, ezért a modern tudománynak köszönhetően léteznek különböző készítmények, amikkel támogathatjuk szervezetünk egészségét.

Az étrendkiegészítők igen széles választéka van jelen a piacon, de arról valószínűleg csak kevesen hallottak, hogy léteznek olyan termékek, amiket nem napközben érdemes szedni, hanem este, elalvás előtt. Testünknek éjszaka is szüksége van támogatásra, hogy pihentető legyen az alvás és a szervezet képes legyen megfelelően regenerálódni.

Ehhez ajánlott az éjszakai étrendkiegészítők alkalmazása. Többféle különböző termék létezik és mindegyik más módon segíti a szervezet pihenését és felépülését. A melatonint tartalmazó készítmények segítségével könnyebb elaludni és sokkal pihentebben ébredhet, mivel ez a hormon felel a nyugodt alvásért. Vannak olyan éjszakai étrendkiegészítők is, amik gamma-aminos-vajsavatat tartalmaznak. Ez egy olyan gátló neurotranszmitter, amely megakadályozza az adrenalin és a hozzá hasonló tulajdonságú hormonok termelődését.