Az ezoterikus könyvek magyarázattal szolgálnak

ezoterikus konyvek

Ezoterikus könyvek

Még mindig rengeteg olyan jelenség létezik, amire a tudomány eddig nem talált magyarázatot. Az embereket pedig nagyon furdalja a kíváncsiság, hiszen tudni szeretnék, hogy miért történnek bizonyos dolgok.

Az ezoterikus könyvek kapaszkodót adnak azoknak, akiket érdekel a láthatatlan világ. A segítségükkel kiderülhet, hogy milyen erők alakítják az emberek életét. Fény derül arra, hogy kik az Angyalok, a Tündérek és a Felemelkedett Mesterek.

Az asztrológiai kártyák segítségével bárki utánajárhat annak, hogy mi vár rá a jövőben. Az ezoterikus könyvek útmutatást adnak az amulettek és a talizmánok üzeneteinek értelmezéséhez is. Nem marad többé titok az sem, hogy miként zajlik a kvantumgyógyítás. A megfelelő művek megvásárlását követően sokkal könnyebben kitalálható, hogy pontosan mit üzen egy inga.

Az ezoterikus könyvek hatalmas mennyiségben állnak az érdeklődők rendelkezésére a book24.hu weboldalon. A szerzők között pedig néhány ismertebb író neve (Lorna Byrne, Szepes Mária, Bert Hellinger stb.) is felbukkan.

Print Friendly, PDF & Email