A hajbeültetés után nincs fájdalom

hajbeültetés után

Hajbeültetés után

Napjainkban léteznek olyan nagyszerű beavatkozások, amelyek segítségével vissza lehet állítani egy bizonyos félbeszakadt életfolyamatot és ezzel egyetemben növelni lehet az illető személy életszínvonalát. Hogy mi várható a hajbeültetés után, arra mindenki nagyon kíváncsi, ezért, ha velünk tart az elkövetkezendő néhány sorban, akkor kicsit közelebb kerülhet a válaszhoz.

A beavatkozás előtt mindenki számíthat egy felmérésre, amikor az is kiderül, hogy mennyibe kerül az adott csomag, amit az orvos ajánl. Ha ezt elfogadja a páciens, akkor a következő találkozón már sorra kerül a transzplantáció. A hajbeültetés után néhány hétig láthatóak maradnak a kinyert hajszálak, ugyanakkor ezek rövid időn belül kihullanak, tehát aki ezt tapasztalja az megnyugodhat, mert teljesen normális. Igazából a látható eredmények 7-8 hónappal a hajbeültetés után figyelhetőek meg, amikor elkezdődik az igazi növekedés.

Mivel az egész procedúra igencsak időigényes és nem igényel altatást, ezért mindenkitől elvárt a türelem. A hajbeültetés után nem észlelhető fájdalom, viszont némi viszketés és égető érzés jelentkezhet, de a kis sebek gyorsan begyógyulnak.