Térdgumi az Ottobock webáruház kínálatából

Térdgumi

A gyógyászati segédeszközök végtelen kínálatában találhatjuk magunkat, ha egy kis időt rászánva az interneten keresgélünk. Mielőtt vásárlásra adnánk a fejünket, ismerkedjünk meg alaposan a gyártó és forgalmazó cég háttértörténetével, hiszen ez a téma tipikusan az, ahol nem szabad az olcsóbb termékeket választani. Az Ottobock már több évtizede foglalkozik rehabilitációs kellékek gyártásával, a térdgumi pedig egy ezen termékek közül.

A térdgumi szó hallatán sokan a sportolók által használt tárgyra gondolnak először, de amint részletesebben megismerkedünk a témakörrel, gyorsan rájövünk, hogy a szóban forgó gumi számos fajtát foglalja magába.

Egyes térdgumik például arra hivatottak, hogy a protézist szorosan, ám mégis kényelmesen rögzítsék a lábhoz, így biztosítva a vákuum fenntartását. Abban az esetben, ha a szükség úgy hozta, hogy be kell szerezni egy térdgumit, mindenképpen olyat válasszon, amelyik kiválóan alkalmazkodik a beteg testi adottságaihoz, anatómiájához, hiszen annak rendeltetése így 100%-osan kihasználhatóvá válik!

Print Friendly, PDF & Email