Ékszer

Paracord karkötő igényes férfiaknak

Paracord karkötő

Manapság már nem számít furának, ha egy férfi ékszereket hord. Például a paracord karkötő nagyon népszerű az urak körében. Ennek következtében egyre több hölgy dönt úgy, hogy ezzel lepi meg a kedvesét. Az előállítás saját kezűleg is lehetséges.

A módszerről a gyongyekszerbolt.hu weboldalon lehet olvasni. Nem ütközik akadályba a hozzávalók beszerzése sem. A paracord karkötő többféle színben készíthető el. Talán a sötétkék, a barna és a terepszínű változata tetszene a legjobban a férfiaknak. 2 vagy 4 milliméteres vastagságban jöhet szóba a megvásárlása. Kell hozzá egy ezüstből készült, erős kapocs is.

Olvasd Tovább

Ezüst medál hatalmas választékban

Ezüst medál hatalmas választékban

Ha valakinek ajándékot adunk, akkor azt szeretnénk, ha az minél személyesebb lenne, és illene a megajándékozott személyiségéhez, stílusához. Az ékszereket a legtöbb hölgy szereti, így egy szép nyaklánc remek ajándék lehet.

Az ezüst különösen kedvelt manapság, úgyhogy lehet például egy szépen megmunkált lánc és egy hozzá illő ezüst medál is a meglepetés. Rengeteg fajta medál közül lehet választani, vannak állatokat, virágokat, hangszereket ábrázolók, de lehet akár betűket is találni. Olvasd Tovább