Az Enzoani esküvői ruha 2006-ban látta meg a napvilágot

Tianaeskuvoiruha.hu

A legtöbb nő már kislánykorától kezdve arról álmodozik, hogy milyen lesz az esküvőjének a napja, ahol kétségtelenül ő áll majd a középpontba. Ahhoz, hogy ez az álom megvalósuljon, az eseményhez illő öltözékre van szüksége. A Tianaeskuvoiruha.hu oldalon különféle márkák közül is válogathat. Bár igaz, hogy a közmondás szerint nem a ruha teszi az embert, de a menyasszony esetében ez az állítás nem állja meg a helyét, hiszen egy ilyen ruha igen is sokat dob egy nő megjelenésén.

Igaz, hogy a Tianaeskuvoiruha.hu weboldalon található esküvői ruhák kivétel nélkül fehérek, azonban ez nem volt mindig így. Tulajdonképpen a fehér szín eredetileg a gyász színe volt. Csupán a 1840-től vált a menyasszonyok kedvenc színévé, amikor Viktória brit királyné fehér esküvői ruhában ment férjhez. Addig a legtöbb nőnek nem futotta egy olyan ruhára, amit életében csak egyszer használ, aztán pedig soha többet nem ölt magára. Így, a már akkor is globális eseménynek számító királyi menyegző dátumáig, a nők a legszebb ruhájukban mentek férjhez. Ráadásul, akkor még Tianaeskuvoiruha.hu weboldal sem létezett, ahonnan rendelhettek volna a hölgyek. Sőt, a fehér menyasszonyi ruha csupán a második világháború után terjedt el igazán, amikor minden ifjú hölgy királykisasszonyként szerette volna megünnepelni a lányságának utolsó óráit. Tehát látható, hogy a fehér menyasszonyi ruha csupán a 19. század közepétől vált divatossá, de azóta is hódít, annak ellenére, hogy a legtöbb nő egyedi szeretne lenni.

Nyilván, hogy az egyediséget, ha a színben nem, akkor a szabásmintában igyekeznek megvalósítani, ami a Tianaeskuvoiruha.hu oldalon is megfigyelhető. Ráadásul az itt található ruhák egyik-másik darabja nem is kimondottan fehér anyagból készül, hanem a fehér szín valamelyik árnyalatát igyekeznek felhasználni a szabók. Tehát, ha esküvőre készül és még nem sikerült kiválasztani a tökéletes menyasszonyi ruhát, akkor kattintson a Tianaeskuvoiruha.hu oldalra és válasszon valami igazán egyedit erre a (jobb esetben) vissza nem térő alkalomra!

Print Friendly, PDF & Email