Sokakat megdöbbentenek az Egregorok

Egregorok

Egregorok

A vonzás törvénye, miszerint a gondolatainkkal formáljuk a jelent és a jövőt, egyre több követőt számlál a rajongótáborában világszerte. Persze gondolni nemcsak jó dolgokra lehet, hanem rosszakra is, sőt, az olyan önkéntelen, zsigeri érzés, mint a félelem, egyszerűen kizárhatatlan az elménkből. Erre világít rá az Egregorok című munka is.

A szóban forgó roppant érdekfeszítő írás Mark Stavish tollából származik és sorra nyeri el még a legszkeptikusabb olvasók szívét is, természetesen nem véletlenül. Az Egregorok bebizonyítja, hogy a félelemnek is hatalmas teremtő ereje, ha úgy tetszik vonzása van.

A mű felsorolja az emberiség történelméből azokat a szakaszokat, amikor az egyes nemzetek erős hite megteremtette, illetve újra életre hívta ezeket a gonosz lényeket, akiknek nincs más céljuk, mint a rajtunk való élősködés és a negatív befolyásolásunk. Az Egregorok című könyvből az is gyorsan kiderül, vajon a mi saját, átlagosnak vélt életünkben találkoztunk-e már a gonosz entitások egyikével valaha?