Sík felszínen használhatóak a gurulós állványok

Strapabíró állványok

Strapabíró állványok

Tisztában van azzal, hogyha építkezésbe vagy bármilyen házfelújításba kezd, akkor a felelősségei között szerepel a mestereinek a biztonsága is? Az egyik legpraktikusabb megoldás ilyenkor, ami szóba jöhet, a könnyedén mozgatható gurulós állványok. A Stabil Építő Kft. nem csupán ezen szerkezetek összeállításával és szétszerelésével foglalkozik, hanem a bérbeadásukkal is.

Mindenképpen érdemes lehet kikérnie a szakértői tanácsokat, hiszen közel sem biztos, hogy a stabilepito.hu honlapon talált leírások alapján önállóan tudna dönteni arról, hogy milyen állványrendszerre volna szüksége.

Az ajánlatkérését megejtheti a weboldalon lévő online űrlap kitöltése által illetve a telefonos megkeresés vagy elektronikus levél útján. A gurulós állványoknak úgymond csak egyetlen gyengepontjuk van.

Kizárólag olyankor alkalmazhatóak, amikor a felszín teljes mértékben sík és egyenletes felületű, mert egyébként nem tologathatóak. Egyéb esetekben tehát valamilyen rögzített állványt kell felépíteni, ám ez drágább és időigényesebb is.