Remek készülék a sziget páraelszívó

Sziget páraelszívó

Sziget páraelszívó

Amikor belépünk egy konyhába, érezzük, hogy mindent körülleng a készülő étel kellemes illata. Azonban, ha hosszabb időt kell itt eltölteni, idővel ezek az illatok kellemetlenné válhatnak. Ezért érdemes megszabadulni tőlük még időben.

A sziget páraelszívó tökéletesen ellátja ezt a feladatot. Sőt, még többet is tesz. Nemcsak a kellemetlen szagokat űzi ki a konyhából, hanem a páratartalmat is csökkenti. A főzés során rengeteg gőz keletkezik, ami zavaró lehet.

Akár a látási viszonyokat is ronthatja, főleg télen, amikor minden ajtó és ablak be van csukva, de ami nagyobb problémát jelent, hogy akár a penész is megjelenhet a falakon, ha magas a helyiség páratartalma.

A sziget páraelszívó alkalmazásával azonban ez a probléma is megszüntethető, így a konyhákban mindig friss illat és alacsony páratartalom lesz jellemző, ami nem kedvez a penész megjelenésének. A sziget páraelszívó főleg abban az esetben alkalmazható eredményesen, ha főzőszigetet használunk. Ilyenkor a falra szerelhető elszívókkal nem mennénk sokra.