Nőiességet és könnyedséget szimbolizál az arany pillangó medál

arany pillangó medál

Arany pillangó medál

Az állatok számos kultúrában fontos szimbólumoknak számítanak és nagyon széles skálán mozognak. Az ékszereknél is egyre gyakrabban igénylik az olyan medálokat, amelyek erővel vagy védelemmel ruházzák fel a viselőjét. Például az arany pillangó medál a nőiesség és a törékenység jelképe mellett, a tisztaság és a szabadság erejével vértezi fel az ékszer tulajdonosát.

De az arany pillangó medál mellett, nagyon népszerű az elefánt is, ami viszont erőt, szilárdságot és bölcsességet kölcsönöz. Hatalom és bátorság jelképeként, gyakran rendelnek az emberek oroszlán medált is, Cartier pedig a párduc medálokat tette ismertté, ami a hatékonyság és sebesség egyértelmű szimbolikája.

Innentől már csak egy lépés választja el Önt attól, hogy macskás medált válasszon, ami pedig a felsőbbrendűség és a titkok megőrzését jelképezi. Az arany pillangó medál és más állatos típus mellett, ékszerészetünk növény motívumokat is értékesít. Az egyszerű vagy kövekkel tarkított virágon túl, a lóhere az egyik legnépszerűbb, ami a határtalan szerencse jelképe.