Népszerűnek számítanak a HP szerverek

Hatékony adattárolás

Hatékony adattárolás

Egy szervert nagyon sokáig lehet használni, de ehhez nem elég csupán feltelepíteni az adatokat és programokat. Folyamatosan ellenőrzés alatt kell tartani, hiszen mindig fennáll a szoftveres hibalehetőség esélye, ami nagyban befolyásolhatja az adatok elérését és áramlását. Ennek többek között az lehet a következménye, hogy az adott webáruház honlapja lelassul.

A HP szerverek karbantartását is vállalja a serverelite.hu csapata. Így az adatok mindig naprakészen jutnak el a partnerekhez és az ügyfelekhez.

Nincs is lankasztóbb annál, amikor valaki feltévedünk egy olyan cég weboldalára, ami nem törődik a saját online felületével. A legtöbb embernek ez jelenti az első benyomást, gagyi weboldal, komolytalan cégpolitika.

Ez bármelyik látogatót eltántoríthat attól, hogy igénybe vegye a vállalat szolgáltatásait vagy rendeljen a termékeiből, annak ellenére, hogy a minőségével nincs semmi baj. A Proliant HP szerverek rack típusúak, ami könnyebbé teszi a tárolásukat és a kábelezésüket. HP szerver kialakítása gyors hozzáférést biztosít az alkatrészekhez.

Print Friendly, PDF & Email