Krémdezodor káros összetevők nélkül

krémdezodor

Természetes krémdezodor

Az izzadás egy természetes dolog, ami által a testünk próbálja lehűteni magát, azonban tény, hogy ez egy igen kellemetlen szaggal is együtt jár. Ahhoz, hogy viszonylag megőrizzük a saját komfort- és ápoltság érzetünket, valamint másokat se hozzunk kínos helyzetbe, a krémdezodor használata javasolt, ellenben egyáltalán nem mindegy, hogy milyet választunk.

Itt pedig elsősorban nem az illatára és a tartósságára gondolunk, hanem az összetevőkre. Ugyanis a bőrön keresztül sokféle anyag bejuthat a szervezetbe, így nem szerencsés, ha a krémdezodor olyan anyagokból készül, ami káros hatással lehet az egészségünkre. A legjobb a természetes krémdezodor, ami csak bioaktív hatóanyagokat tartalmaz és az illatát is különféle növények illóolajai kölcsönzik, nem pedig különböző kémiai elemek.

A natúr krémdezodor a hónalj bőrét is kiválóan ápolja, így nemcsak az izzadást gátolja, a szagokat fedi el és az egészségünket védi, hanem az irritációkat is megelőzi, ami főleg a nyári hőségben elég gyakori probléma! A roll-on dezodorokkal azaz a krémdezodorokkal olyan izzadást mérséklő dezodorálást végezhet, mely hajtógázmentes termék, így még a környezetének ökológiai terhelését is mérsékelheti.