Jól jön egy Extol fogókészlet

Extol fogó készlet

Extol fogó készlet

Az akkus csavarozók és bit készletek mellett, akad még néhány eszköz, aminek ott van a helye minden háztartásban és értelemszerűen a műhelyekből sem hiányozhatnak. Egy Extol fogó készlet beszerzésével nem igazán lehet mellényúlni.

Többféle változat közül válogathatunk. Itt van például az az Extol fogó készlet, amiben megtalálható egy laposfogó, egy kombinált, egy oldalcsípő és egy papagájfogó. Ezzel a nagyszerű és csupán 4 darabos készlettel számos feladatot láthatunk el.

A markolat kényelmes, csúszásmentes műanyagból készül. Ami még fontosabb, az a szerszámacél összetétele, ami nem más, mint króm-vanádium. Így érhető el az, hogy a szerszámok kemények és kopásállóak.

A vanádium a keménység növelése miatt lényeges, a krómtól pedig rozsdamentessé válik az Extol fogó készlet. A tartozékok szintén előnyösnek számítanak, hiszen a műanyag tálca és a fiókbetét a tárolás szempontjából praktikusak. Az Extol jól ismert a kedvező ár-érték arányú termékeiről, amelyek éveken keresztül hibátlanul használhatóak.