Hogyan zajlik a férfi intimplasztika menete?

férfi intimplasztika

Férfi intimplasztika

Egy dinamikusan fejlődő, egyre inkább népszerű plasztikai sebészeti terület a férfi intimplasztika, köszönhetően ez annak a ténynek, hogy a teremtés koronái ma már legyőzték a szégyenérzetüket és beszélnek az ilyen jellegű problémáikról. Kíváncsiak ugyanakkor a férfi intimplasztika menetére is, illetve egy sor kérdés felmerül abban az esetben, ha az úr ilyenfajta operáción gondolkozik.

Ha eddig soha nem mert utánanézni, akkor most kaphat válaszokat. A drfalus.hu weboldalon minden információ szerepel erről a beavatkozásról, de azt is megtudhatja, hogy milyen vizsgálatokra van szükség előtte. Sok férfi a pénisze hosszával elégedetlen, mások a vastagságát nem tartják megfelelő méretűnek.

Ezen a plasztikai sebészeten kaphat válaszokat arról, hogy saját gyakorlatban nem végeznek péniszhosszabbítást, csak vastagítást vállalnak, illetve, ha a pénisz laza bőre okoz gondot, akkor ez is könnyen korrigálható. Egyszerű műtétek ezek, amelyek 1 napos sebészeten, helyi érzéstelenítéssel történnek.

Tulajdonképpen a férfiak péniszének mérete merev állapotban átlagosan 13-15 cm hosszúságú és az átmérője 3-4 cm. Természetesen, ez az átlag is csak amolyan hozzávetőleges adat. Viszont lelki probléma esetén, ha önértékelési zavar is kialakul, akkor mindenképpen lépni kell!

Léteznek különböző pénisznövelési eljárások, mint a vákuumos módszer, a mágneses vagy elektromos, péniszre szerelhető eszközök, szteroidok, de ezek nem hatékonyak, mert a férfi nemi szerv rugalmas, az elért átmeneti változás hamar visszaáll. A drfalus.hu weboldalon arra is kaphat válaszokat, hogy milyen előnyökkel jár ez a beavatkozás.

Először is azonnal látható eredményt hoz, nincsenek műtéti hegek, nyomában megszűnik az önértékelési zavar, helyreáll az önbizalom és jelentősen javulhat a szexuális élet. Tehát megéri ezt a beavatkozást elvégeztetnie, ha úgy érzi, hogy szüksége van rá. A felmerülő kérdéseire pedig egytől-egyig válaszokat fog kapni dr. Falus György plasztikai sebésztől, aki mindenről felvilágosítja az operáció előtt.