Hódít a gyerekek körében a habszivacs puzzle

habszivacs puzzle

Habszivacs puzzle

A kirakós játékok nagyon kedveltek minden korosztálynál. Segíti a koncentrációt, javítja a memóriát és a megfigyelőképességet, valamint összehozza a családot. A puzzle különféle formája már pici korban is felbukkan, ami 6-12 darabból áll és a színek, számok, esetleg állatok, minket körülvevő tárgyak megismerésére szolgál, játékos formában. A nagyobbacskák már kipróbálhatják az 500 vagy 1000 darabos kirakókat, de az igazán profiknak a habszivacs puzzle való.

A 3D-s habszivacs puzzle segítségével különféle épületeket és szerelvényeket lehet felépíteni. Más, mint a LEGO, ráadásul izgalmasabb. Ez a kirakós a felnőtteket is arra készteti, hogy kipróbáljanak valami érdekes és nem szokványos dolgot.

Az általunk forgalmazott habszivacs puzzle játékok között megtalálja a Trónok Harca és a Harry Potter mozi-sikerek ismert, jellegzetes épületeit. A Wrebbit által gyártott puzzlek már 12 éves kortól remek szórakozást nyújtanak, de kiváló ajándék lehet a 30-40 éves korosztálynak is, akik ezeken a filmeken nőttek fel.

Print Friendly, PDF & Email