Elektromos páramentesítő, a szárazabb terekért

Elektromos páramentesítő

Ahol egy kicsit nedvesebb a levegő, ott a lecsapódó pára miatt máris felüti fejét a penész, megnehezítve az életünket. Erre a kellemetlenségre megoldást kínálhat a Trotec elektromos páramentesítő, számos pozitív tulajdonságát latba vetve.

Elsődleges előnye, a penész eltávolítása mellett, az alacsony áramfogyasztás, ami más típusokkal szemben elhanyagolható mennyiség, a készülék hátán megtalálható tisztítható szűrőbetét szintén olyan jellemző, ami egyszerűen ellenállhatatlanná teszi ezt a masinát. Ez a remek készülék, a 3,5 literes tartály megtelésekor fényjelekkel figyelmeztet, a négy irányba mozgatható kerekeinek hála pedig bárhová hordozhatjuk, ahol szükségét érezzük.

A Trotetc elektromos páramentesítő egyszerre akár több helyiség szárítására is használható, ha azt központi helyre tudjuk helyezni. Most ajándékba még egy páramérőt is kap az elektromos páramentesítő mellé, ami pontosan méri a helyiség páratartalmát, sőt, ébresztőóraként is funkcionál. Teremtsen optimálisan száraz levegőt a pincében vagy bárhol a lakásban, a jobb közérzetért!