Csodás darab a Dell R420

Dell R420

Ha szerverek megvételéről van szó, sohasem érdemes egy olyat megvenni, amelyik nem tudja teljes mértékben kielégíteni az igényeket.

Ennek elkerülése végett rengetegen választják a Dell R420 fajtát, amelyik gyors, megbízható és strapabíró. Magyarországon és számos más országban is ez a torony szerverek egyik legkedveltebb változata. Ezeket azoknak tervezték, akik az egyszerűséget kedvelik, és nincs szükségük nagyméretű adatközpontra. A Dell R420 mérete miatt nem foglal sok helyet. Emiatt ez az álló torony, akárcsak a ServerElite vagy a PowerEdge változat, nyugodtan elhelyezhető egy irodában, éppúgy, mint egy személyi számítógép.

A Dell R420 kiváló különféle fájlok, dokumentumok és adatok tárolásához, nyomtatás kiszolgálásához, valamint egyéb eszközök archiválásához. A Dell R420 a sok pozitívuma mellett nem kerül sokba, főleg akkor nem, ha a vásárló egy online shopot választ a beszerzéshez. Hazánkban is fellelhetőek azok az internetes boltok, ahol a jó szerver megvételekor nem kell egy kisebb vagyont kiadni.