A sárvári gyógyfürdőben a pihenésé a főszerep

sárvári gyógyfürdő

Sárvári gyógyfürdő

Rossz időben sem kell lemondani a fürdőzésről. A Nyugat-magyarországi régióban található sárvári gyógyfürdő ad otthont hazánk egyik legkedveltebb termálvizes komplexumának. Itt két termálforrás található, amelyek különböző betegségek kezelésére szolgálnak.

A két forrás közül a melegebb adja a korábban közkedvelt “Sárvári Termálkristály” termékek alapját, amelyek megkönnyebbülést ígérnek a mozgásszervek, a bőr- és a nőgyógyászati betegségek terén. A második gyógyvíz viszont a sárvári gyógyfürdőben pihenő betegek izomproblémáinak, sportsérüléseinek vagy neurológiai betegségeinek enyhítésében segít.

Az itt dolgozó tapasztalt reumatológusok egyedi terápiás terveket készítenek minden páciensnek, és sok modern kezelési módszert, például hidro-, elektro- és mechanoterápiát is alkalmaznak. A sárvári gyógyfürdő másik különlegessége az éjszakai fürdőzés lehetősége. Bizonyos napokon a nyitvatartási időt meghosszabbítják, így a gyógyvíz éjszaka is felhasználható.

Ezen felül a hazai és külföldi turisták csodálatos kilátást kapnak a zöld területekre és az objektum különleges építészeti tulajdonságaira, amelyet legfőképpen a szabadtéri medencékből élvezhetnek. Az egyedi világítástechnikai megoldások valódi fénypontok az éjszakában. Fél órás autóútra a sárvári gyógyfürdőtől helyezkedik el híres Bükk termálfürdő.

Ezt is tanácsos mindenkinek kipróbálni, aki kikapcsolódásra vágyik, hiszen egy több napos ünnep alatt a környező fürdők meglátogatása ideális lehet a test és a lélek megújítására, továbbá ez több gyógyvíz megismerését is szolgálja.