A bolt, ahol megvehető a tépőzár

Van egy eszköz, ami ruházati termékeken, háztartási és lakástextíliákon, csomagolásokon, sőt, még bizonyos járműveken is megfigyelhető. Ez nem más, mint a manapság igen fontos, szinte már nélkülözhetetlen oldható-záró vagy rögzítő elem, a tépőzár. Ennek a szerepe vitathatatlanul lényeges, hiszen az alkalmazásával adott a gyors, tartós, biztos zárás és persze a kézzel egyszerűen megoldható nyitás.

A tépőzár legfőbb adottsága mindenképp az, hogy a szimpla megjelenése és kezelése ellenére is igazán jó rögzítést biztosít. Persze sok minden függ attól, hogy a bizonyos szalagfelek mennyire tartósak. Lényeges még a felhasznált fonalak anyaga és persze finomsága is. A tépőzár hatékonyságát befolyásolja még a horogsűrűség, a horgok irányítottsága, illetve a felhasznált szövetszerkezet is.

Logikus, hogy minél nagyobb felületű az egymáshoz rögzített két szalagfél, és minél sűrűbben vannak horgok a szalagban, annál erősebb kötést biztosítanak. A tépőzár annál megbízhatóbb, minél több horog és hurok kapcsolódik egymáshoz. A felépítésének hála, a nyitóerővel szemben hihetetlenül ellenálló kellék megvehető a Piramis szakboltban.


Mit tartogat a vevőknek a kézimunka kellékek webáruház?

Itt nagyon sok típusú tépőzárral találkozhat az ember. A kézimunka kellékek webáruház mindig is híres volt a bő felhozataláról és arról, hogy reális áron kínálja a legsajátosabb termékeket. A tépőzárra visszatérve annyit még tudni érdemes, hogy ennél a rögzítő erőt a szalagok helyes alkalmazási módjával is igazán könnyedén növelni lehet. A kézimunka kellékek webáruház számos tépőzára igen ellenálló és több év múlva is remekül alkalmazható.

Ha már a tartósságról van szó, tudniuk kell a vevőknek, hogy a legjobb kötést az adja, ha a szalagok síkban helyezkednek el. A tartozék úgy is szétnyitható, hogy az egyik szalagfelet meghajlítja az ember és úgy választja le a másikról. A kézimunka kellékek webáruház kisebb tépőzára is megadhatja azt a nagy rögzítőerőt, amire sokszor szükség van, tehát nem minden esetben van szükség nagyméretű, széles változatra.