Sokat jelent a részecskeszűrő tisztító folyadék

Részecskeszűrő tisztító folyadék

Ha az autónk minden egyes alkatrésze tökéletes állapotban van, csakis akkor lehetünk biztosak abban, hogy a jármű kihozza magából a maximumot. Sajnos onnantól, hogy a kocsi lekerül a futószalagról és használatra fogjuk, lassan de biztosan kopik, romlik, használódik minden szinten. Ezt a folyamatot csak lassítani tudjuk, amiben remek társ a részecskeszűrő tisztító folyadék is.

Az ásványi olajok idővel lerakódnak és odatapadnak az egyes felületekhez, ezzel gátolva az áramlást és üzemanyag ellátást. Ha nem szeretnénk, hogy az autónk idő előtt feladja a harcot, akkor a részecskeszűrő tisztító folyadék rendszeres adagolása egyszerűen nélkülözhetetlen. Ezzel megelőzhető, hogy nagy gyakorisággal keljen a szervizbe menni.

A készítmény feloldja a régebbi letapadt olajt és tisztán tartja az alkatrészeket, amelyekkel kontaktusba kerül. Ez az, amit elvárhatunk tőle. Ha eddig még nem volt a részecskeszűrő tisztító folyadék kipróbálva, akkor rendeljük azt meg minél hamarabb és az adagolását követően, már érezni is fogjuk a különbséget!

Print Friendly, PDF & Email