Sarok kialakítású infraszauna

Infraszauna sarokba

Mindenkinek jár a pihenés, hiszen időnként muszáj felfrissülnünk ahhoz, hogy a mindennapok fáradalmait könnyebben el bírjuk viselni. Ezt megoldhatjuk könnyen, hiszen néhány perc eltöltése az infraszauna finom melegében, testben és lélekben egyaránt felfrissít bennünket.

Szaunázás közben eltűnnek az élettel együtt járó gondok és feszültségek és teljesen átadhatjuk magunkat a nyugodt pihenésnek. Ráadásul ezt a saját otthonunkban is megtehetjük, még abban az esetben is, ha egészen kicsi lakással rendelkezünk. Ugyanis az infraszauna.com weboldalról beszerezhetünk sarok kialakítású infrakabint, ami egyáltalán nem foglal sok helyet, hiszen egy használaton kívül eső sarokba is el lehet helyezni.

Ebben a kis helyigényű infraszaunában is ideálisan elhelyezték a gyártók az IR-A, IR-B és IR-C tartományokban egyaránt sugárzó infrahalogén izzókat. Integrált érintőpanel segítségével lehet az optimális hőmérsékletet és az időzítőt beállítani. Látogassa meg Ön is a weboldalt, válassza ki a leginkább megfelelő infraszaunát és rendelje meg most!

Print Friendly, PDF & Email