Próbáld ki a escape room Budapest játékot!

Escape room Budapest

Rendkívül népszerűek napjainkban a különböző élő kalandjátékok. Több sorozatot is látni lehet ezekből a tévében. Sokan nézik és közülük többen is szeretnék kipróbálni. Megtehetik, ugyanis az escape room Budapest a rendelkezésükre áll a fővárosban. Lebilincselő élő szabadulós játék a MindQuest, ami Budapesten, egy romkocsma emeleti termeiben zajlik.

Öt játékkör közül lehet jelenleg választani. A cél változatos feladatokon, akadályokon keresztül haladva érhető el. Ez egyetlen esetben sem könnyű feladat, hiszen a csapattagok csak a saját képességeikre számíthatnak a küldetés során.

Mindig a játékosoknak kell felismerniük a következő lépést, hiszen rá kell jönniük, hogy a körülöttük lévő dolgok közül éppen melyik a hasznos. Tulajdonképpen az escape room Budapest játékban a legnagyobb ellenfél az idő, mivel a küldetés teljesítésére maximum 60 perc áll a játékosok rendelkezésére. Több ezren vettek már részt ebben. Próbáld ki Te is a barátaiddal! Azt tudni kell, hogy egy csapat maximális létszáma 5 fő lehet.

Print Friendly, PDF & Email