Önnek is elérhető az infraszauna

Infraszauna otthon

Infraszauna otthon

A szaunázás több ezer éve ismert a skandináv népek köreiben. Ennek egyik fajtája az infraszauna, amit hazánkban erőszeretettel alkalmaznak különböző kezelésekre. Az infraszauna kikapcsolódásra alkalmas, de mellette még egyéb, az egészségre hasznos hatása van. Ezt az északi népek már ezer évvel ezelőtt ismerték, ugyan a szauna egy másik fajtáját alkalmazták.

Kezdetekben a gőz és a füst szauna volt ismert. Ezek sátrak voltak, illetve később faházikók, innen a mai design is. Amint azt tudják sokan, a gőz rendkívül jó hatással van elsősorban a bőrre és a keringésre, valamint a tüdő egészséges működésére. Az infraszauna ugyan gőzt nem termel, de gyógyító hatása kétségtelen.

Sok vizsgálat kimutatta, hogy aki infraszauna kúrát vesz, az rövid időn belül panaszainak csökkenését tapasztalja. Ugyanakkor kiváló a testformálásra is, ami a hölgyek szempontjából jó hír. Van, aki csak ebből a szempontból szaunázik, de ennél többet kap. Mindenegyes eltöltött perc benne, felér 1 hét tornával és méregtelenítéssel.

Print Friendly, PDF & Email