Mit tud a kedvelt Gravel kerékpár?

Gravel kerékpár

Sokan, amikor egy profi bringát akarnak megvenni, nem tudják mire figyeljenek, melyek azok a kritériumok, amelyeknek a jármű maximálisan meg kell feleljen. A szakemberek szerint, például a méltán híres Gravel kerékpár esetében a legfontosabb szempontok, amelyeket figyelembe kell venni, a tárcsafék, a váz, a kormány és természetesen az ár.

Egy valóban ellenálló, modern Gravel kerékpár 400 ezer Ft fölött kezdődik. Nyilván azoknak, akiknek egy utcai modellre van szükségük, amelyikkel elmennek néha bringázni a városban vagy eltekernek a boltba, nincs szükségük ilyenre. Azonban, amikor egy strapabíró és könnyű, offroad modell megvétele a cél, akkor csakis a Gravel kerékpár jöhet szóba, hiszen ez ahhoz képest, amit kínál, tényleg nem kerül sokba.

Ott van mondjuk a Specialized márka, amelyiknek a 105-ös szettel szerelt Diverge Comp modellje több mint 900 ezer Ft az ára. Ez már tényleg egy méregdrága bicikli. A Gravel kerékpár tehát teljes mértékben beválik azoknak, akik magas minőséget akarnak úgy, hogy közben nem szeretnének egy hatalmas pénzösszeget kiadni.

Print Friendly, PDF & Email