Mire kell figyelni mellplasztika előtt és után?

Itt sok mindent megtudhat a mellplasztikáról

A férfi és a nő sok mindenben különbözik, mind a belső tulajdonságokat, mind a külsőket illetően. Minden nő szeretné, ha a nőies idomai minél tovább szépek, vonzóak maradnának. A mell megereszkedése, szép formájának az elveszítése azonban gyakori probléma. A mellplasztika viszont megoldást nyújthat erre. Itt megtudhatod, hogy hogyan kell felkészülni a mellfelvarrásra, és, hogy mire kell figyelned a beavatkozás után.

Az első kérdés az, hogy milyen esetben érdemes felkeresni egy ilyen beavatkozásokkal foglalkozó orvost? Egyik ilyen, ha a mell teltségét és formáját még megőrizte, viszont megereszkedett. Ez nemcsak a kebel hanem a dekoltázs tekintetében sem esztétikus látvány. A szülés, szoptatás következtében ez elég gyakran elő szokott fordulni, illetve a dús keblű hölgyeknél is egy idő után jelentkezik ez a probléma. A másik gond lehet az, ha a mellek nemcsak megereszkednek, hanem az alakjukat is elvesztik, „elfogynak”. Itt is egy olyan helyzetről van szó, ami mellplasztika segítségével könnyen megoldható. Ugyanide tartozik az olyan eset is, ha a keblek különböző mértékben ereszkedtek meg, túl nagy lett a bimbó udvara, esetleg csőmell alakult ki. Ezekben az esetekben tehát érdemes szakember segítségét kérni. Itt kell említést tenni arról, hogy minden konkrét lépést megelőz egy személyes konzultáció, amikor a szakorvos elmondja a véleményét az adott helyzetről és javasolja, hogy milyen beavatkozást érdemes tenni. Maga a műtét többféle is lehet, attól függően, hogy mi a probléma.

Szükség esetén, a mellfelvarrás mellett mellnagyobbítás is végezhető, ha nemcsak a tartással, hanem a teltséggel is gond van. Egyáltalán nem kell itt egy hosszadalmas műtétre és hetekig, hónapokig tartó lábadozásra gondolni, mert a beavatkozás után 3-5 napig tartó otthoni pihenés után vissza lehet térni a munkához, csak a nagy fizikai erőfeszítéssel járó feladatokkal kell vigyázni még néhány hétig. Részletesebb információkat a drfalus.hu weboldalon lehet találni, illetve itt lehet személyes konzultációra is jelentkezni.

Print Friendly, PDF & Email