Mire jó a papír ragasztószalag?

Papír ragasztószalag

Papír ragasztószalag

Vannak olyan eszközök, amelyeket az otthonunkban nem nélkülözhetünk. Példának okáért, a papír ragasztószalag ebbe a kategóriába tartozik. A segítségével könnyen összeragaszthatjuk a szétszakadt tárgyakat.

A kartondobozok lezárása sem fog többé akadályba ütközni. A szállítmányozás során is nagyon jól jöhet a papír ragasztószalag. Amennyiben még nem rendelkezünk ilyennel, akkor mindenképpen nézzük meg a shop.zalapack.hu kínálatát! Kisebb és nagyobb modellek közül válogathatunk.

Barna és átlátszó színben tudunk vásárolni. Nem mindegy, hogy kézi vagy gépi használatra való modellt választunk. A legtöbb esetben akryl vagy solvent anyag segítségével történik a ragasztás.

A papír ragasztószalag igen tartós hatással rendelkezik, ezért egyszerre csak keveset kell belőle használni. Ennek következtében költséghatékony a beszerzése. A rendelés megérkezésére kb. 4 napot kell várnunk. Érdemes egyszerre több tekercset is vennünk, mert így mennyiségi kedvezményt kapunk. Több leárazott papír ragasztószalag is található a készletben.

Print Friendly, PDF & Email