Mégis mi az Omniverzum?

Omniverzum

Mi van a mindenségen túl? Ez már egy olyan kérdés, ami még a mélyen spirituális embereknek is feladja a leckét. Az ember általában nem gondolkodik ilyesmin, mert annyira el van foglalva a hétköznapi problémáival, hogy valójában eszébe sem jut semmi, ami a látható világon túl létezik. Ha mégis bele akarunk vágni a rejtelmek felkutatásába, akkor az Omniverzum könyv segít ebben.

Az írás tele van olyan bizonyítékokkal és következtetésekkel, amelyek egy valami felé mutatnak, hogy rajtunk kívül még hihetetlenül sok intelligens civilizáció létezik. Elég csak kicsit elmélyedjünk a különféle filozófiákban és máris rájövünk, hogy a nagy igazság sokkal árnyaltabb, mint azt valaha gondolnánk.

Az Omniverzum ebből eredően egy remek olvasmány, amit megéri a kezünkbe venni és forgatni. Laponként és fejezetenként haladva megváltozik gondolkodásmódunk és nyitottabbak leszünk az ismeretlenre, ami már lassan a tudomány számára is kitárulkozik. Az Omniverzum hasznos társ abban, hogy felkészüljünk arra, ami hamarosan ránk vár, legyen az bármi is.

Print Friendly, PDF & Email