A kordonszalag egyszerűen beszerezhető

Kordonszalag

Az ilyen termék rengeteg helyen használható, illetve alkalmazása sok esetben kötelező is. A kordonszalag különböző sportrendezvényeken, építési területeken, útvonalak jelölésénél, mélyépítéseknél igénybevett eszköz. Előnyei közé tartozik, hogy akár többször is lehet használni. Fontos tájékoztatást nyújt a terület teljes határán.

A kihelyezését illetően külön eszközt nem igényel. Bárki tudja használni, mivel szakértelmet nem követel. A kordonszalag rendkívül hamar kihelyezhető és ugyanolyan gyorsan vissza is bontható. Reklámozási célra szintén jó alternatívát kínál, hiszen hosszú szlogent és logót lehet rá helyezni.

Mindenki látja aki a kihelyezett területen jár, hiszen nagyon szembetűnő, ebből kifolyólag sokan felfigyelnek rá. Különböző szélességben, valamint hosszúságban szerezhető be. A színek is változóak, így ha reklámozás céljából szerzi be, akár a cég arculatához is igazíthatja. A kordonszalag egyszerűen szerezhető be a webshopokból és nagymennyiségben is megrendelheti. A házhozszállítás rövid időn belül megtörténik.

Print Friendly, PDF & Email