Ismerős lehet a páramentesítő Trotec név

Páramentesítő Trotec

Sok esetben nem tudunk mit kezdeni a felmerülő helyzettel. Például a túl magas páratartalom eléggé megkeseríti a mindennapokat. Nyilván nagyon sokat segít a szellőztetés, azonban télen nem mindig kellemes a nyitott ablak. A páramentesítő Trotec termékcsalád a piacon az egyik legkeresettebb példánynak számít.

Mivel Németországban rendkívül felkapott és megbízhatónak minősítették, úgy minden bizonnyal hatékonyan végzi a feladatát. Azért is ennyire kedvelt, mert képes megelőzni a penész kialakulását és nem hagyja a légutakat kiszáradni. Konkrétan a megfelelő szinten tartja a páratartalmat, ami az embereknek a 45-55%-os felel meg.

A páramentesítő Trotec példányai ezt állandó jelleggel mérik. Amennyiben a berendezés észreveszi, hogy a nedvesség átlépte a megszabott határt, úgy rögtön bekapcsol és megszűri a levegőt. Ezáltal az otthonában nem képződik penész, nem telepednek meg a baktériumok és a vírusok. A páramentesítő Trotec berendezései több kivitelezésben kaphatóak. Némelyek görgethetőek, ezért több szobában is használhatóak.

Print Friendly, PDF & Email