Igazán megfizethető a fehér rum ár

Fehér rum ár

A nádcukorgyártáskor fennmaradt melaszból vagy közvetlenül a cukornád levéből erjesztett és lepárolt égetett szeszt nevezzük rumnak. Ennek több fajtája létezik, közöttük felsőkategóriás rumok is, amelyeknek magas az élvezeti értéke. Ennek ellenére megfizethető a fehér rum ár, pláne akkor, ha a megfelelő helyről akarjuk beszerezni.

Ilyen hely a diszkontital.hu internetes bolt, ahol a hatalmas felhozatal mellett, megfelelő árak is vannak. A különböző rumfajtákat általában 37,5-60%-os alkoholtartalommal palackozzák. Történetéről még annyit, hogy a Karib-szigetek kultúrájának meghatározó eleme és valamikor fizetőeszközként is működött.

Nevének keletkezéséről a cukor latin nevének, azaz a saccharumnak rövidülése a legvalószínűbb. Megéri a fehér rum ár megfizetése, mert egy olyan különlegesen finom italt kapunk ezért a pénzért, aminek minden cseppjét élvezni fogjuk. Egy üveg fehér rum kiváló ajándéknak is és higgye el, minden férfi örülni fog ennek! De az otthoni bárszekrényből sem hiányozhat ez a rendkívüli ital.

Print Friendly, PDF & Email