Gree klíma garancia regisztráció: csak nyugalom

Pár adat megadása után már regisztrálhatja is klímaberendezését, és meg is lesz rá a garancia, ha ide kattint.

Sokan vásárolnak az interneten keresztül, ami manapság már teljesen elfogadottnak számít. Ez azért van, mert a legtöbben nem szeretnek sorban állni, valamint a többi vásárló panaszaival foglalkozni. Természetesen a garancia az online vásárlásoknál is érvényes. Pár adat megadása után már regisztrálhatja is klímaberendezését, és meg is lesz rá a garancia, ha ide kattint.

A cascadeklima.hu weboldalon minden segítséget megtalál ahhoz, hogy a garanciát érvényesíteni tudja. Amennyiben mégsem találná meg a szükséges információkat a rendeléshez és a garancia érvényesítéséhez, akkor kérdezze meg a weboldal szakembereit! A Cascade klíma honlapján is láthatja, hogy minden termékre 2 év garanciát biztosítanak. A két év garancia mellett, létezik még egy, amit csak a végfelhasználóknak nyújtanak. Amennyiben most regisztrálja a megvásárolt klímát, akkor 10 év garanciában részesítik.

A rendelését 2018.07.30-ig tudja leadni. A 10 év garancia az 5 év teljes körű garanciából és a kompresszorra adott plusz öt év jótállásból áll. Érdemes kihasználnia a remek lehetőséget, mivel bármikor képes meghibásodni az eszköz. Hiába gyártják hosszú élettartammal az eszközöket, egy hibás használatból is könnyedén lehet meghibásodás. Sokan nem igazán tudják, hogy a rengeteg funkcióval rendelkező klímát miként is használják. Nem szabad minden funkciót egyszerre alkalmazni, hiszen az a készüléknek nem tesz jót.

A Gree klíma szakemberei által adott garancia mindenféle esetben jó megoldás. Mindenképpen át kell gondolnia, hogy milyen légkondicionáló mellett dönt, ugyanis egyes típusokat támogat az áramszolgáltató. Így olcsóbban juthatnak hozzá a vásárlók a termékhez és az elektromos áramhoz is. Ne felejtse el, hogy a készüléket a vásárlást követő 60 napon belül telepítenie kell. Érdemes tisztában lennie azzal, hogy a garancia csak a vásárlást követő 90. napon érvényesül. A webáruházban lévő termékek telepítését egy szerződött, Friotech nevű Kft. végzi. A karbantartási jegyzőkönyveket mindenképpen meg kell tartani.

Print Friendly, PDF & Email