Franciaágy 160×200, hogy ne essünk le róla

Franciaágy 160×200

Kellemetlen, amikor valaki alvás közben, úgymond lelóg az ágyról, amikor valamelyik testrészét nyújtja ki álmában és az a levegőben van. Ilyen veszély senkit sem fenyeget, amennyiben a kitűnő franciaágy 160×200 cm méretben szolgálja a nyugodt pihenését.

Szívesen tudjuk ajánlani például a komfortbutor.hu internetes áruházban megvehető Barcelona nevezetű franciaágyat, ami megrendelhető 160×200 és 180×200 cm méretben egyaránt, ráadásul nagy szövetválasztékban. Ha a narancssárgát választja, az nagyon jó ötlet, mert ez a szín igazán kellemes hangulatot teremt a hálószobában. Több százalékos kedvezménnyel vásárolható meg ez a modell, ez az egyik ok arra, hogy éppen erre essen a választás.

A másik ok, hogy ez a franciaágy 160×200 méretben duplarugós fekvőfelülettel van ellátva, hatalmas ágyneműtartója van, ahol kényelmesen elférnek a paplanok, párnák, lepedők. Tömörfa lábakon áll, úgyhogy akkor is stabil marad, ha éppen a gyerekek hancúroznak rajta. Minden hálószobába kell egy franciaágy 160×200 vagy más méretben, így Önnek is szüksége van rá!

Print Friendly, PDF & Email