Egyszerűen beszerezhető az infraszauna

Hagyományos szauna

Aki már próbálta, az biztosan nagyon megszerette, aki viszont nem, annak mindenképp ki kell próbálnia! Az infraszauna a korszerű változata a hagyományos, klasszikus értelembe vett szaunának.

Ennek egyik nagy előnye, hogy sokkal könnyebben elhelyezhető, ezért nem kell egy külön épületet kialakítani ebből a szempontból. Az infraszauna tulajdonképpen egy kabin, amit könnyedén össze lehet állítani az adott helyiségben, ahová elképzeltük és innentől már csak áramra lesz szükségünk, hogy megfelelően tudjuk üzemeltetni.

Az összeállítást természetesen szakember fogja elvégezni, mi magunk inkább ne álljunk neki, mert az ronthat a végeredményen. Viszont, ezután már nem lesz más dolgunk, mint élvezni az infrasugarak kényeztető melegségét.

Belépve a kabinba, nem fogjuk olyan melegnek érezni, hiszen ez másképp működik, mint például egy finn szauna, ahol a levegő melegszik fel nagyon magas hőmérsékletre. Viszont ebben az esetben a bőrünkbe hatolva melegítenek az infraszauna sugarai és így fejtik ki jótékony hatásukat.

Print Friendly, PDF & Email