Egyszerű és nagyszerű a kerékpárszállító vonóhorogra

Kerékpárszállító vonóhorogra

Akadnak olyanok, akik a biciklijüket soha nem hagyják otthon, főleg ha kirándulásról, túrázásról van szó. A kerékpárszállító vonóhorogra talán egyike a a legegyszerűbben használható kerékpárszállító megoldásoknak. Miért olyan egyszerű ez? A titok nyitja nem más, mint az, hogy csak a vonószemre kell helyezni a tartót, rögzíteni és már lehet is felpakolni rá a bringákat.

Az egyik úttörő márka a nagy tapasztalattal bíró, megbízható Thule. Ez a praktikus megoldás nagyon sokaknak megfelel, ugyanis a Thule két alaptípust is kínál. Az egyik a platformos kerékpárszállító vonóhorogra, a másik pedig a függesztve szállító típus. Mindkettőnek megvannak a saját előnyei, ezért a vásárló dönti el, hogy melyik felel meg neki jobban.

A legjobb hír a kerékpár szerelmeseinek talán az, hogy a stilusosutazas.hu webáruházban nemcsak vásárolni lehet, hanem bérelni, ezért a kerékpárszállító vonóhorogra azok rendelkezésére is áll, akik nem tudják vagy szeretnék azonnal megvásárolni a terméket. Ne hagyja otthon a biciklit, inkább keressen meg bennünket!

Print Friendly, PDF & Email