Biztonsági üveg a védelem érdekében

Biztonsági üveg

Biztonsági üveg

Egyre nagyobb az igény a biztonságra és a védelemre a háztartásokon belül. Ez teljesen érthető, az úgymond magas bűnözési ráták és a szárnyra kapott rémhírek miatt. Természetesen valóság alapja is van, ezért szokták mondogatni, hogy „Jobb félni, mint megijedni!”. Emiatt többen kezdték igényelni a biztonsági üveg beszerelését a nyílászárókba, mint ezelőtt.

Ez az üveg védelemben játszik fontos szerepet, ellenállóbb a behatolással szemben, mint a normál változatok. Amennyiben ütés vagy erőhatás éri nem törik szilánkokra, hanem csak úgymond pókhálósodik, így nem kell félni amiatt, hogy az éles szilánkok összevágnak valakit vagy sérülést okozzanak.

A védelmi funkciója mellett, jobb a hangszigetelő hatása és az UV sugárzás elleni ellenállása, mint a normál típusoknak. Bármelyik szempontot is nézzük, megéri az biztonsági üveg beszereltetése mellett voksolni. Egyaránt beszerelhető a normál és Kömmerling ablakokba is. Kömmerling ablakoknál háromféle vastagágból válogathatunk és mindhárom típus eltérő tulajdonságokkal rendelkezik.

Print Friendly, PDF & Email