Biciklipumpa a megfelelő nyomásértékhez

Biciklipumpa

Az utakon nagyon sok kiegészítőre van szüksége egy kerékpárosnak, mert defekt bármikor történhet. Az alkatrészek közül, a két legfontosabb a biciklipumpa és a pótbelső. Utóbbiból érdemes akár többet is tartani, de ugyanez érvényes a pumpára is.

A legjobb megoldás az, hogyha egy kompakt, vázra szerelhető típust visz magával a biciklis, otthon pedig egy nagyobb testű, hatékonyabb, úgynevezett műhelypumpát tart. Mindkét fajtát megvásárolhatja a bikelife.hu webáruházból, ahol megbízható és egyszerűen kezelhető biciklipumpa típusok találhatóak a bőséges kínálatban.

Ha valaki műhely- vagy otthoni pumpát keres, tanácsos az SKS AirXpress darabok mellett döntenie. Ezekkel nagyon egyszerűen fel lehet pumpálni indulás előtt a bringa kerekeit, ideális keménységre.

Ugyanis az optimális guminyomás kiemelten fontos a biciklik esetében, mert a köpenyek csak a megfelelő nyomásértéken tapadnak tökéletesen, így állnak ellen leginkább a defekteknek és kopnak a legkevésbé. Várja a webáruház biciklipumpa vásárlásához!

Print Friendly, PDF & Email