A Fóti Sörfőzde ikonikus sörei

Fóti sörfőzde

A hazai sörfőzdék egyre nagyobb sörkedvelő réteget hódítanak meg. Az egyik résztvevője a magyar sörforradalomnak a Fóti Sörfőzde.

Ez a vállalkozás nem nyúlik vissza a régmúltba, azonban a fejlődése igazán dinamikus, a sikerei pedig már-már legendásak. A sörfőzdét 1994-ben nyitotta meg Gyenge Zsolt, a cég azóta is családi vállalkozásként működik és olyan ikonikus kézműves sörök gyártója lett, mint a Keserű Méz vagy a Fóti Zwickl. A Fóti Sörfőzde sikerének a titka a minőségi, természetes alapanyagokban és a szakértelemben rejlik, így a kiváló minőségű maláta az egyedülálló technológia által nyeri el azokat az ízeket, amiket a márka rajongói megszokhattak.

Az artizanshop.hu webáruházban a Fóti Sörfőzde kiválóságai is jelen vannak, így nagyon jó árban megrendelhető a Geisha, a Gyömbérsör vagy a Winternacht. Az ismert, nagyüzemi magyar és külföldi sörök mellett, érdemes a gasztronómiai egységekbe ezeknek a fajtáknak is helyet adni, hiszen a magyar fogyasztók ízlése is egyre kifinomultabb a sörök terén.

Print Friendly, PDF & Email